Just play. have fun. enjoy the game. 
-Michael Jordan

Sportaanbod

Kickboksen, Boksen & Circuittraining 

Kickboksen

Kickboksen is een snel groeiende sport onder het Nederlandse publiek. Bij het kickboksen worden de stoten uit het boksen gecombineerd met knie- en traptechnieken uit karate, taekwondo en het muay thai. Kickboksen is een intensieve sport met veel tempowisselingen. Het is daarom een uitstekende keuze als u een fitter, sterker en strakker lichaam wilt.

Boksen
Boksen is een olympische gevechtssport sinds het jaar 1904. Het boksen is een bewegelijke sport waar je constant je lichaam verplaatst om zo een voordelige positie te krijgen ten opzichte van je tegenstander. Vanuit deze positie kan je jezelf veilig stellen of de aanval inzetten. Bij het boksen zijn alleen aanvallen met de vuist toegestaan. Er wordt dus niet getrapt. 

Circuittraining
Tijdens een circuittraining bij Frank's Gym doorloop je diverse krachtoefeningen die zich op de grote spiergroepen richten. Tussen de oefeningen door krijg een klein rust, waardoor de hartslag zal versnellen. De combinatie van krachttraining met een hoge hartslag maakt dit een uiterst effectieve training voor o.a. afvallen, maar ook voor mensen die spiermassa willen opbouwen. 

Functionele krachttraining

Bij een functionele krachttraining verbeteren we de bewegingen die in het dagelijks leven gedaan worden. Dit wordt gedaan door 'compound exercises' oftewel oefeningen waarbij meerdere spiergroepen samenwerken om een beweging te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het optillen van een voorwerp.